הצטרפו אל +900 גולשים, המקבלים עדכונים שוטפים על תוכן עדכני ובלעדי של חדשות, מדריכים וסיקורים למחשבים ולסלולר


Joomla Extensions powered by Joobi

Written on 27/09/2021, 04:34 by Y4PC
how-to-check-shortened-linksקישורים מקוצרים הפכו להיות מאוד פופולריים בשנים האחרונות בקרב חברות, אנשי שיווק ויוצרי תוכן בזכות היכולת שלהם להפוך קישורים ארוכים...
Written on 23/09/2021, 04:42 by Y4PC
how-to-uninstall-multiple-apps-at-once-on-androidניסיתם פעם להסיר מספר אפליקציות בו זמנית במכשיר האנדרואיד (Android) שלכם כדי לפנות קצת מקום בזיכרון האחסון ולא הצלחתם ? זאת מפני שפשוט לא היה...
Written on 22/09/2021, 12:34 by Y4PC
how-to-disable-screensaver-in-windows10לשומר המסך המובנה במערכת ההפעלה ווינדוס (Windows) יש שני תפקידים עיקריים: הראשון הוא לשמור על הפרטיות שלכם בזמן שאתם קמים משולחן העבודה, כך שלא...
Written on 16/09/2021, 17:01 by Y4PC
how-to-turn-on-the-flashlight-on-your-iphone-or-ipadבעלי אייפון (iPhone) ואייפד (iPad), ידעתם שבמכשיר שלכם מסתתר פנס עוצמתי ? נורית הלד (LED) שנמצאת ליד המצלמות בגב המכשיר המשמשת כפלאש של...
Written on 14/09/2021, 05:15 by Y4PC
how-to-speech-to-text-in-google-docsלא כל כך אוהבים להקליד או אולי לא יכולים להקליד בגלל איזושהי סיבה רפואית ? רוצים לסכם הרצאות ושיעורים שלמים בקלות מבלי שתצטרכו לגעת כמעט במקלדת...
Written on 12/09/2021, 04:46 by Y4PC
how-to-hide-last-seen-on-telegram-on-android-and-iphoneאפליקציות למסרים מיידיים עוקבות אחר פעילות המשתמשים ויודעות מתי הם היו מחוברים לאפליקציה ומה הסטטוס שלהם. יש מקרים שזה מאוד נוח ושימושי, אך יש...
Written on 08/09/2021, 04:50 by Y4PC
how-to-make-your-tiktok-account-privateחשבון הטיקטוק (TikTok) שלכם מוגדר אוטומטית כחשבון ציבורי כברירת מחדל, כך שכל אחד ואחת יכולים לעקוב אחריכם, לצפות בסרטונים שלכם ולקרוא את הביו...
Written on 07/09/2021, 06:59 by Y4PC
how-to-save-videos-in-tiktok-favoritesצפיתם בכל מיני סרטונים מומלצים בטיקטוק (TikTok) ופתאום נתקלתם בסרטון שתפס לכם את העין ואתם חייבים לשמור אותו ? אין צורך להוריד את הסרטון...
Written on 05/09/2021, 06:18 by Y4PC
how-to-disable-tiktok-notifications-in-android-and-iphoneנכנסים לטיקטוק (TikTok) רק כדי לעקוב אחר הזמר, הגיימר, היוטיובר או הטיקטוקר האהוב עליכם, אבל ההתראות של האפליקציה קצת מעצבנות אתכם ? טיקטוק...
Written on 02/09/2021, 05:14 by Y4PC
how-to-find-your-location-history-on-iphone-or-ipadסקרנים לדעת באילו מקומות הייתם בשבוע שעבר ? בוודאי תשמחו לשמוע (או שלא) שהאייפון או האייפד שלכם זוכר ומתעד הכל. קצת על היסטוריית מיקומים...

מטרידים אתכם ? כך תחסמו אנשים באפליקציית טלגרם באנדרואיד וב- iOS

משתמש כלשהו שאתם לא מכירים מטריד אתכם בטלגרם ? או אולי מדובר באיש קשר שאתם כן מכירים אבל כזה שאתם לא מעוניינים לקבל ממנו הודעות וגם רוצים למנוע ממנו גישה למידע שנמצא בפרופיל שלכם, כמו הביו למשל או מתי נראיתם מחוברים לאחרונה ?

במדריך זה נסביר כיצד לחסום משתמשים בטלגרם גם באפליקציה המותאמת למכשירי אנדרואיד וגם בזו המותאמת לאייפון ולאייפד.

איך חוסמים משתמשים באפליקציית טלגרם באנדרואיד

אז אם החלטתם שאתם רוצים לחסום איש קשר שאתם מכירים או כזה שלא, עקבו אחר השלבים הבאים:

1. הפעילו את אפליקציית טלגרם --> בחלון הראשי באפליקציה, לחצו לחיצה ארוכה על חלון השיחה (צ'אט) שבו אתם מתכתבים עם האדם שאתם מעוניינים לחסום.

לחצו לחיצה ארוכה על חלון הצ'אט של האדם שאתם מעוניינים לחסום בטלגרם

2. לחצו על שלוש הנקודות (תפריט) שמופיעות בחלק העליון של המסך --> בתפריט שנפתח, לחצו על "Block user".

חסימת משתמשים באפליקציית טלגרם באנדרואיד

3. סמנו את התיבה "Report spam" אם אתם מעוניינים גם לדווח לטלגרם על המשתמש כאחד שמפיץ ספאם. סמנו את התיבה "Delete this chat" אם אתם מעוניינים גם למחוק את חלון השיחה שבו התכתבתם עם האדם שאתם מעוניינים לחסום --> לחצו על "BLOCK USER" כדי לחסום אותו.

דיווח על ספאם, מחיקת הצ'אט וחסימת האדם בטלגרם

כעת, האדם חסום ולא יוכל לשלוח לכם הודעות או לצפות במידע שמופיע בפרופיל שלכם בטלגרם.

איך חוסמים משתמשים בטלגרם באייפון או באייפד

אם יש ברשותכם מכשיר אייפון או אייפד ואתם מעוניינים לחסום מישהו בטלגרם, סדר הפעולות הוא קצת שונה מהאפליקציה המותאמת למכשירי אנדרואיד. עקבו אחר השלבים הבאים:

1. בחלון הצ'אט שבו אתם מתכתבים עם האדם שאתם מעוניינים לחסום, לחצו על שם המשתמש שלו שמופיע בחלק העליון.

לחצו על שם המשתמש של האדם שאתם מעוניינים לחסום בטלגרם

2. בתפריט שמופיע בחלק העליון של החלון, לחצו על האפשרות "More".

לחצו על האפשרות More בטלגרם באייפון

3. לחצו על "Block User".

חסימת משתמש באפליקציית טלגרם באייפון

4. בתפריט שנפתח בחלק התחתון של המסך, לחצו על "Block" כדי לאשר את החסימה.

כעת, טלגרם תחסום את האדם שביקשתם לחסום והוא ולא יוכל יותר לשלוח לכם הודעות או לצפות במידע שמופיע בפרופיל שלכם בטלגרם.

Comments powered by CComment