Y4PC COMPUTER EXPERTS 1000 200

 


הצטרפו אל +900 גולשים, המקבלים עדכונים שוטפים על תוכן עדכני ובלעדי של חדשות, מדריכים וסיקורים למחשבים ולסלולר


Joomla Extensions powered by Joobi

Written on 03/06/2020, 06:15 by Y4PC
how-to-delete-old-posts-on-facebookפייסבוק שחררה אתמול תכונה חדשה אשר נקראת 'נהל את הפעילות' (Manage Activity) המאפשרת למשתמשים למחוק פוסטים ישנים שהם פרסמו בפלטפורמה. התכונה...
Written on 02/06/2020, 06:07 by Y4PC
how-to-change-the-font-size-on-your-iphoneמתקשים לקרוא את הטקסט בתפריטים או באפליקציות השונות המותקנות במכשיר ה- iPhone או ה- iPad שלכם ואתם מעוניינים להגדיל אותו ? או אולי הטקסט גדול...
Written on 01/06/2020, 05:50 by Y4PC
how-to-download-tiktok-videos-without-watermarkמכירים את זה שאתם מעבירים סרטונים בטיקטוק ופתאום אתם נתקלים בסרטון שמוצא חן בעיניכם ? טיקטוק מאפשרת למשתמשיה להוריד סרטונים בצורה מאוד פשוטה...
Written on 31/05/2020, 05:40 by Y4PC
how-to-save-a-webpage-as-a-pdfאנו בטוחים שבמהלך השיטוטים שלכם ברשת בוודאי נתקלתם בלא מעט כתבות, סקירות או ידיעות חדשותיות שרציתם לשמור בסמארטפון או במחשב שלכם. היתרונות...
Written on 28/05/2020, 05:42 by Y4PC
how-to-change-time-and-date-in-windows-10מכירים את זה שאתם מסתכלים על השעה והתאריך במחשב ופתאום אתם שמים לב שהם בכלל לא מכוונים ? למרות ש- Windows 10 בדרך כלל מגדירה את התאריך והשעה...
Written on 27/05/2020, 06:14 by טוני מלינקוביץ'
gaming-desktop-vs-gaming-laptopמחשבי גיימינג ניידים ונייחים מגיעים בגדלים שונים כאשר לכל אחד מאיתנו יש העדפות משלו. בעוד שיש כאלה שמעדיפים מחשבים נייחים קטנים בתצורת ITX,...
Written on 26/05/2020, 05:46 by Y4PC
how-to-sign-a-pdf-document-on-androidשלחו לכם מסמך במייל או בוואטסאפ וביקשו מכם למלא את הפרטים שלכם ולחתום עליו ? היום, כבר אין צורך לעבוד לפי שיטות ישנות שהיינו רגילים אליהן בעבר -...
Written on 25/05/2020, 05:43 by Y4PC
how-to-stream-youtube-to-your-tvאם אתם יושבים עכשיו בכיף על הספה בבית וצופים בסרטונים משעשעים או מעניינים ביוטיוב ובא לכם לשתף אותם עם החברים והמשפחה כדי שגם הם יהנו יחד איתכם,...
Written on 24/05/2020, 06:13 by Y4PC
how-to-make-your-iphone-louderרוב מכשירי האייפון הנמכרים כיום מגיעים עם זוג רמקולים אשר מסוגלים לספק סאונד חזק ואיכותי יחסית לסמארטפונים של יצרניות אחרות. אנחנו באופן אישי...
Written on 20/05/2020, 05:14 by Y4PC
how-to-enable-two-factor-authentication-on-your-nintendo-accountקבלו תרחיש (לא דמיוני בכלל) - למישהו יש את המייל והסיסמה שבאמצעותם אתם מתחברים לחשבון המשתמש שלכם בנינטנדו ויום אחד הוא מחליט להתחבר לחשבון...

מספיק ודי: כך תמנעו מאנשים להוסיף אתכם לקבוצות בטלגרם

תארו לכם שיום אחד אתם קמים בבוקר ומגלים שצירפו אתכם לכל מיני קבוצות מוזרות בטלגרם מבלי שהסכמתם לכך. מעבר לכך שזה חמור מאוד שצירפו אתכם לקבוצה מסוימת ללא ידיעתכם והסכמתכם, אם באחת מהקבוצות הללו נמצא איש קשר שלכם בין אם זה חבר קרוב או קולגה, הם יכולים לראות ברשימת החברים של הקבוצה שגם אתם נמצאים בתוכה.

הם מצידם יחשבו שהצטרפתם לקבוצה מרצונכם החופשי ולא ידעו שצירפו אתכם מבלי שידעתם על כך. דבר שיכול לפגוע במוניטין ובשם הטוב שלכם, במידה ומדובר בקבוצה שמשתפת תכנים פוגעניים או כזאת שמתבצע דרכה סחר בסמים למשל. כל אחד יכול להוסיף אתכם לקבוצה כלשהי בטלגרם כברירת מחדל. לכן, במדריך זה נלמד אתכם כיצד לבטל את האפשרות הזו, כך שאף אחד לא יוכל להוסיף אתכם לקבוצות וערוצים ללא הסכמתכם.

אגב, אומנם טלגרם לא מאפשרת לחסום בבת אחת את כל אנשי הקשר מלצרף אתכם לקבוצות, אך תוכלו לבחור בפינצטה את אלה שבדרך כלל מצרפים אתכם לקבוצות ורק אותם לחסום. כך תעשו זאת:

1. הפעילו את אפליקציית טלגרם במכשיר שלכם --> בחלון הראשי של האפליקציה לחצו על כפתור התפריט (שלושה קווים) שנמצא בחלק העליון של המסך --> כעת, לחצו על 'Settings'.

הגדרות טלגרם 

2. לאחר מכן, כדי לעבור להגדרות אבטחה ופרטיות לחצו על 'Privacy and Security'.

הגדרות אבטחה ופרטיות

3. הגיעו לאפשרות 'Groups' ולחצו עליה.

הגדרות קבוצות בטלגרם

4. בתפריט הקבוצות תוכלו לבחור מי יכול לצרף אתכם לקבוצות וערוצים בטלגרם: כולם (Everybody) או רק אנשי הקשר שלכם (My Contacts). סמנו את האפשרות 'My Contacts' ולחצו על סמל ה- V שמופיע בחלק העליון של המסך לאישור השינויים.

כעת, רק אנשי הקשר שלכם יוכלו להוסיף אתכם לקבוצות ולא כל אחד, כפי שהיה עד עכשיו.

אם יש אדם מסוים ברשימת אנשי הקשר שלכם שנוהג לצרף אתכם לכל מיני קבוצות בטלגרם ואתם מעוניינים לחסום אותו ספציפית, תחת 'Add exceptions' לחצו על האפשרות 'Add Users' שנמצאת ליד 'Never Allow' --> בחרו מרשימת אנשי הקשר שלכם את האדם שאתם רוצים לחסום לו את האפשרות להוסיף אתכם לקבוצות ולחצו על הסמל של ה- V (אישור).

האפשרות Always Allow מאפשרת לכם לבחור מרשימת אנשי הקשר שלכם את האנשים שאתם סומכים עליהם, ורק הם יוכלו לצרף אתכם לקבוצות השונות בטלגרם.

חסימת האפשרות להוספה לקבוצות וערוצים בטלגרם

לאחר שתשנו את ההגדרות הללו לפי העדפה אישית, תוכלו לשמור יותר על הפרטיות שלכם ואף אחד לא יוכל להוסיף אתכם לכל מיני קבוצות מוזרות שיש בטלגרם.

Comments powered by CComment